Rent Hemma

Anlita en städfirma med kvalitet

Vill du ha det rent hemma med garanti? Låter det för bra att vara sant? Det är sant. Tänk dig en städfirma som lovar att när de har gått från ditt hem, så garanterar de att det är rent. Då vet man att det är en bra städfirma.

Det är nämligen inte alla städfirmor som lämnar ett rent hem efter sig. Man kan tycka att det vore det minsta man kunde begära när man anlitar ett städproffs, men så är inte fallet. En hel del städfirmor försöker konkurrera med låga priser. På något bakvänt sätt, anser de att eftersom kunderna betalar så lite för städningen – så får kunderna vad de betalar (nästan ingenting) – vilket leder till att städfirman lämnar ett nästan rent hem efter sig.

Anlita inte bluffstädare

Hänger du med i tankekullerbyttan? Det är en väldigt märklig affärsidé; först utger de sig för att städa, de begär nästan ingenting betalt, man anlitar dem eftersom de nästan inte tar något betalt, vilket leder till att de nästan städar hemma hos dig, eftersom du inte har betalt särskilt mycket för att de ska städa hemma hos dig. Då är den konsekventa frågan, varför ska man anlita ett billigt städföretag som nästan städar hemma hos dig? Vår logiska slutledning är den att inte anlita dem – gör det inte. Det är helt enkelt slöseri med pengar (även om det inte är så mycket) och det är slöseri med tid. Dessutom får du det ändå inte riktigt städat hemma hos dig – och det var väl ändå det du vill ha från första början, eller hur?

Anlita en städfirma med garanti

Så, varför inte anlita någon som städar så pass noga, och med så hög kvalitet, att när de själva och du(?) gör efterkontroller, ser att det verkligen är städat? De lovar ju garanti på städning. Ska du hitta en sådan städfirma är det viktigt att du letar efter den som lovar det på sin hemsida. Är du intresserad kan vi tipsa om det här. För att vet att du verkligen får det städat hemma bör du få följande städat:

I köket:

Rengöring av köks- och diskbänkar, rengöring av blandare och kakel, eller väggar närmast diskho och arbetsbänk. Tämning av papperskorg. Rengöring av käkfläkt, köksluckor och -skåp. Rengöring av vitvaror så som frys och kyl och diskmaskin.

I badrummet:

Rengöring av tvättställ, WC, badkar och duschkabin och badkar. Fläckborttagning av dörrar och skåp, samt papperskorgstömnining.

I alla rum:

Dammtorkning av alla fria ytor, dammsugning av golv, mattor, möbler och textilier. Avtorkning av dörrar, möbler, golv och golvlister och papperskorgstömning. Vill man kan man även få hjälp med diskning, tvättning, vattna blommorna och annat som har med hushållsnära tjänster. Kom ihåg att tycker du priserna är höga, kan du få RUT-avdrag vilket sänker priserna med en tredjedel, om du är under 65, och med hälften om du är över 65.

Bor du i Stockholmområdet, i någon förort, som Lidingö, Bromma och Nacka, kan du gott och väl få en nogrann städfirma som kommer hem till dig och som arbetar nära dig. Googla bara hemstädning Nacka, så får du flera förslag på städfirmor, ta kontakt och be om offert och referenser. Bor du inte i Nacka, byter du bara ut namnet med den ort där du bor.

14 Apr 2018