Rent Hemma

Blogg

RSS

Vikten av regelbunden stamspolning

31 Jan 2023

Stamspolning låter kanske inte jätteroligt, men det är en viktig del för att hålla en fastighet i gott skick. Det kan till och med vara så att det är en av de absolut viktigaste punkterna i fastighetsskötsel. Nonchalerar man rörarbetena kan konsekvenserna bli allvarliga med läckage och vattenskador som följd. Och sådant är som bekant mycket dyrt att åtgärda (och svårt, det är inte alltid säkert att resultatet av saneringsarbetet blir hundraprocentigt). En kostnad man som fastighetsägare definitivt kan klara sig utan. Att stamspola regelbundet är alltså en nödvändighet.

Rekommendationen: stamspolning var 3-5 år

Vad säger då experterna på området? Hur ofta behöver man egentligen stamspola en fastighet för att kunna känna sig relativt säker på att inte drabbas av rörproblem? Som alltid när det gäller denna typ av frågor finns inget givet svar, men det finns riktlinjer att utgår ifrån. Finns det inga varningssignaler om rörproblem är var 3-5 år en vanlig rekommendation. Givetvis beror detta på fastighetens storlek och övriga förutsättningar. I moderna fastigheter är till exempel behovet kanske inte lika stort som i äldre fastigheter, men det är inte på något vis hugget i sten. Det finns gott om nybyggen som behöver rörservice med relativt korta intervaller.

Det kanske låter ofta (de flesta skulle väl vilja slippa stamspolningar helt och hållet), men det är alltså det säkraste och bästa sättet att undvika problem. Och i det långa loppet blir det även en smart lösning rent ekonomiskt även om det förstås kostar en del att göra en stamspolning. Finns det tecken som tyder på att det finns problem med rören ska man konsultera experter på området snarast möjligt och låta dem avgöra vilka åtgärder som är nödvändiga. I dagsläget går det att få en stampolning i Stockholm genomförd med relativt kort varsel. Det är dock ett stort projekt som kräver en hel del logistik och ansträngningar, så i akuta fall kan det bli ganska rörigt för de boende i fastigheten. Där har vi ytterligare en anledning till att genomföra regelbundna stamspolningar i förebyggande syfte – det gör livet lättare för de boende.

Varningstecken på rörproblem

Vilka varningstecken ska man då vara uppmärksam på? När ska man haja till och kontakta en VVS-firma som kan komma ut och göra en bedömning av läget? Här kommer vi att gå igenom några av de vanligaste tecknen.

Långsam avrinning i fastigheten är en av de tydligaste varningsignalerna att allt inte står rätt till med rören. Om man drabbas av stopp eller översvämning finns det också anledning att agera snabbt. Samma sak gäller om det luktar illa från avloppet. Bubblor i diskhon är en annan indikator på att allt inte står rätt till.

Och det är förstås bättre att höra av sig en gång för mycket än en gång för lite om man misstänker att något är fel med rören. För som vi redan varit inne på, drar man ut på tiden och/eller slarvar med skötseln av rörern i fastigheten kan konsekvenserna bli mycket allvarliga. Inte bara ekonomisk utan även rent sanitärt med tanke på människors hälsa och välmående.

Pålitlig fönsterputs hittar du i Helsingborg

25 Nov 2022

Få hjälp av din lokala expert när du letar efter högklassig fönsterputs i Helsingborg. Proffsigt utfört arbete som inte heller behöver kosta för mycket.

De flesta kan nog vara överens om att man inte hoppar jämfota av upprymdhet när man tänker på att putsa sina fönster. Fönsterputs är förutom att det kan vara tidskrävande även ett tämligen precist arbete. Det är viktigt att man har bra ljus för att se att all smuts verkligen försvinner och man vill inte lämna några ränder eftersom det ser slarvigt ut.

Om man nu inte är en av de fåtal individer som går igång på ovanstående kan man bespara sig själv och sin omgivning en hel del besvär genom att kontakta en skicklig yrkesperson som jobbar med fönsterputs i Helsingborg.

Ropen skalla – fönsterputs åt alla

De väletablerade fönsterputsare som du finner i Helsingborg har hjälpt både privatpersoner och företag i många år och det vet precis vad som förväntas när man vill ha rena fönster – mer än att man ska kunna se ut genom dem. De vet också att fönsterputs är något som behöver göras regelbundet och kanske oftare i vissa områden än andra.

Era fönster blir utsatta för påfrestningar av väder och vind hela tiden och Helsingborg som ligger vid kusten får sin beskärda del av just detta. Därför kan det vara en god idé att faktiskt lägga upp ett schema för er fönsterputs. Då vet man att det blir gjort och behöver inte ta ny kontakt med firman varje gång.

Be om ett prisförslag för att få dina fönster rena här: www.renafönster.se

Högtrycksspolning i Stockholm förlänger rörens livslängd

23 Nov 2022

Fastighetsägare som spolar rent sina avloppsrör med en viss regelbundenhet kommer att spara pengar. Anlita ett företag som kan högtrycksspolning i Stockholm.

Som en seriös hyresvärd i Stockholm är det viktigt att dina hyresgäster trivs i dina hus och att fastighetsservicen är god. Du har en duktig fastighetsskötare men du oroar dig för en del klagomål. Det kluckar från tvättställ och diskhoar. Din fastighetsskötare måste ofta rycka ut med sin vaskrensare i högsta hugg för att avlägsna proppar i rören.

Dina fastigheter är av något äldre datum. Både du och din fastighetsskötare misstänker att avloppsrören kan ha börjat vittra av kemikalier som spolats ut. Matrester som spolats ut från diskhoar kan ha bildat fettklumpar i rören och till slut har proppar bildats.

Rengör avloppsrören med högtrycksspolning

Du ber din fastighetsskötare kontakta ett företag som sysslar med högtrycksspolning i Stockholm. Företaget får i uppdrag att inspektera rören. Efter inspektionen med kamera får ni en dokumentation. Som befarat finns det ansatser till proppar i rören. I några vattenlås har kattsand i kombination med våtservetter fastnat.

Du låter firman genomföra högtrycksspolning. Propparna löses upp och fett, kattsand, topz och våtservetter spolas iväg till närmsta avloppsreningsverk. Efter högtrycksspolning görs en ny inspektion. Av den framgår att några delar av rören har börjat vittra. Förmodligen har de påverkats av frätande kemikalier som natronlut. Du får rådet att på längre sikt låta relina delar av avloppssystemet för att i framtiden slippa att göra stambyten. Men tills vidare räcker det med att högtrycksspola systemet någorlunda regelbundet.

Flyttfirma gjorde allt möjligt på Lidingö

27 Oct 2022

Ibland blir det bråttom och det finns ingen möjlighet att sköta flytten som plötsligt blivit aktuell. Då är det tur att det finns flyttfirma på Lidingö.

Det är helt galet, tänkte Anna när hon under lunchen gick igenom sina mail. Hon satt under markisen på balkongen och njöt av att det fläktade en aning. Under några månader var hon stationerad i Spanien för att ta hand om några kunder och hon njöt av varje sekund. Tänk att livet kunde vara så bra.

Mailet fick henne att nästan sätta den spanska omeletten i halsen. Lägenheten som hon suktat efter länge hade blivit till salu. Efter några mail och budande fick hon den. Allt hade gått så snabbt att hon inte alls funderat över hur hon skulle lösa flytten mellan lägenheterna när hon var i ett annat land.

Bästa flyttfirman i världen

Orden var ett understatement minst sagt. När hon väl satt sig ner för att tänka började hon leta efter en flyttfirma på Lidingö, därhemma. Vid samtalet med firman förklarade hon sitt dilemma. Flyttfirman garanterade att hade hon bara någon som kunde släppa in dem skulle de ordna allt från packning till städning.

Anna kunde inte tro att det var sant. Trots att det var lite läskigt att låta andra ta hand om det hela bokade hon flyttfirman preliminärt. Sedan ringde hon till bästa väninnan som lovade att hjälpa till med öppning av båda lägenheterna, övervaka och sedan lämna nycklarna till den nya hyresgästen. Resten kunde Anna sköta via sin laptop. Hör av dig till en erfaren flyttfirma här: www.flyttfirmalidingö.se

Tänk på detta när du anlitar en flyttfirma i Stockholm

10 Oct 2022

Att anlita en flyttfirma i Stockholm är inte helt enkelt. Har de F-skatt och är de försäkrade? Går flyttfirman att lita på och är det bra på att passa tider?

Som alltid när du köper tjänster av någon bör du göra förarbetet ordentligt även när du ska hyra in en flyttfirma. Inför flytten har du kanske fullt upp och glömmer bort det allra viktigaste – att boka rätt flyttfirma. I Stockholm finns ett enormt utbud att flyttfirmor, stora och små, välkända och anonyma. Hur väljer du?

Till att börja med ska du alltid kolla om firman du vill anlita har F-skattsedel och att de är ordentligt försäkrade. Dessutom ska du kolla referenser och rekommendationer. Har du vänner eller bekanta som kan tipsa om bra firmor så är det alltid bäst. Rekommendationer online kan vara osäkra.

Flyttfirma som flyttar dig inom Stockholm

När du fått en rekommendation från någon du litar på ska du givetvis kontakta firman själv och känna in hur magkänslan är. Du ska be om en offert på just ditt flyttlass och helst jämföra den mot ett par andra företag som genomför samma flytt inom Stockholm. Vilka skillnader ser du och vilken service ingår?

Även betalmetoder och kvitton kan vara viktigt att vara uppmärksam på när du anlitar flyttfirma i Stockholm. Det finns firmor som gärna gör ett jobb svart då och då. Tänk på att de flesta skojarna dyker upp på mindre flyttuppdrag inom Stockholm och att de inte är lika vanliga på större uppdrag över landet.

Att ordna med garagestädning för bostadsrättsförening i Stockholm

23 Aug 2022

Att hålla rent i bostadsrättsföreningars gemensamma utrymmen kräver oftast att man köper in tjänster för städning. Ett exempel är garagestädning i Stockholm.

Jan var allt annat än nöjd. Städning av gemensamma utrymmen hos bostadsrättsföreningen var hans ansvarsområde. Det betydde förstås inte att han skulle utföra städningen av trapphus, tvättstuga och garage själv. Men det var han som hade köpt in tjänsterna och som ansvarade för att de företag som föreningen anlitade skötte sina uppgifter ordentligt.

Det var framförallt städningen av parkeringsgaraget som hanterades dåligt. Särskilt gällde det vissa tider på året, då det drev in mycket löv eller kom in mycket vägsalt med bilarnas däck. Naturligtvis behövdes det extra omsorg om städningen då jämfört med hur det var under sommarhalvåret, och detta var också något som det hade avtalats om med städbolaget. I realiteten sköttes dock inte städningen tillräckligt bra.

Effektiv garagestädning

Jan hade talat med företagets representant och fått löfte om bättring, men inget hade hänt. Han kunde förstås ha hanterat saken som ett avtalsbrott och hävt avtalet. Men som typisk svensk hade han varit för mjäkig för att göra detta. Nu var dock avtalet på väg att löpa ut och nu tänkte han därför se till att byta städbolag.

Han hade hört sig för ryktesvägen och fått tips om ett bolag som utförde effektiv garagestädning i Stockholm. Nu var det bara att se till att få ett bra avtal med dem, så skulle alla problem lösa sig. Det var han säker på.

Kontorsstädning i Stockholm är en underbar lyx

28 Jun 2022

Kontorsstädning i Stockholm kan du köpa som en tjänst om du inte vill göra det själv. Troligtvis har du andra saker för dig som du behöver lägga tid på.

För det första bör du ta in offerter för att se vad en kontorsstädning kommer att kosta dig. Det är bra om du i samma veva får reda på exakt vad som ingår i städningen så det inte kommer som en överraskning sedan. Var noga med vad du behöver ha för slags städning.

Även om det är kontorsstädning du efterfrågar så kan du ju vilja ha en storrengöring en eller två gånger om året. Det kanske finns en trappuppgång eller en större entré som du vill ska se fräsch ut hela tiden. Då kan det vara bra att baka in en extra tjänst så det alltid ser rent ut där.

Kontorsstädning i Stockholm ser till att det är rent och snyggt

När det gäller kontorsstädning i Stockholm kan du beställa det varje dag eller några gånger i veckan. Du kanske hellre vill ha det en gång i månaden eller så har du önskemål om ett helt annat upplägg. Det är upp till dig att fundera ut hur ofta det är nödvändigt och hur mycket du har råd att lägga på tjänsten.

Hyr du ut till andra är det viktigt att de tycker att det är skönt att komma till ett rent kontor i stället för att mötas av dammråttor i dörren. Kanske är det så att du tar hand om städningen själv och bara vill ha lite extra hjälp. Kontakta ett företag som kan utföra kontorsstädning här: stockholmkontorsstädning.se

Kontorsstäd – en överraskning i Stockholm

11 Jun 2022

Alla bryr sig inte om dammråttorna i hörnen. Eller så orkar de inte städa efter en lång arbetsdag. Att boka kontorsstäd i Stockholm kan göra skillnad.

Berit fick en chock när hon tittade in på kontoret med några nybakade bullar. Mitt i den värsta röran hon sett satt maken Ragnar och knappade på sin dator. Hur han kunde hitta något överhuvudtaget var en gåta. När hon frågade honom om det inte vore trevligare med ordning höll han med, men sa att det inte fanns tid.

Berit visste att han skulle åka iväg över dagen nästa onsdag och beslöt sig för att göra slag i saken. Han skulle åka direkt hemifrån till mötet så det var ingen risk att han dök upp på kontoret. Därför hade Berit i förbigående berättat att hon skulle ut med tjejerna på tisdag kväll. Vilket inte var sant.

Företag i Stockholm gjorde kontorsstäd

Samma eftermiddag kontaktade hon en städfirma som gjorde kontorsstäd i Stockholm. De hade möjlighet att avvara några timmar på angiven dag. För att förenkla det hela en aning frågade hon Ragnar om hon kunde få komma in och hjälpa honom att sätta in papper i pärmar så han fick lite bättre översikt.

Följande onsdag var det mesta av pappren ordnade i pärmar. Städfirman kom tidigt och satte igång och när Berit kom förbi på eftermiddagen kände hon knappt igen sig. Den friska doften som mötte henne var något helt annat än det hon känt förra veckan. Hon kunde knappt bärga sig tills Ragnar skulle åka till kontoret igen.

Ansvarsfull asbestsanering i Stockholm

18 May 2022

Asbest är ett cancerframkallande ämne och därför krävs specialkompetens och avancerad utrustning för att göra asbestsanering av fastigheter i Stockholm.

Asbest ser ofarligt ut och det var kanske därför det användes som byggmaterial i så stor utsträckning under 50-, 60- och 70-talet. Materialet är isolerande och brandsäkert varför man använde det i allt från brandslangar till isolering av rör. Asbest blev också den underhållsfria lösningen på fasadklädsel och takbeläggning och man kan fortfarande se hus med grå asbestfasad.

När man upptäckte att många som arbetat med asbest drabbades av lungcancer totalförbjöds materialet men det finns fortfarande kvar i många äldre byggnader. Sanering av asbest blir svår eftersom det är när man börjar bryta eller lossa den som de väldigt små men cancerframkallande fibrerna frigörs. Därför krävs det specialkompetens och speciell utrustning för att arbeta med asbest.

När man utför certifierad och säker asbestsanering i Stockholm

Om du behöver hjälp med asbestsanering i Stockholm ska du vända dig till ett certifierat företag med specialutbildad personal och bästa möjliga utrustning. Företaget ska ha tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsanering och följa SANKVAL-PRO som är ett kvalitetssäkringsprogram. Detta krävs för att garantera en ofarlig miljö för de som arbetar med materialet och för omgivningen.

Professionell asbestsanering innebär att man spärrar av den närmaste omgivningen och upprättar säkerhets- och luftslussar för att hindra de små asbestfibrerna att ta sig ut. Personalen använder speciellt framtagna skyddskläder och masker med effektivt partikelfilter. När saneringen är klar dammsugs området omsorgsfullt och tvättas. Allt material och all utrustning transporteras sedan till deponi. Läs vidare om ett företag som kan hjälpa er med asbestsanering här: www.asbestsaneringstockholm.nu

Radonundersökning mäter bostädernas inomhusluft i Stockholm

7 May 2022

För att försäkra dig om att inomhusluften är av bästa kvalitet och fri från skadliga ämnen kan du beställa en radonundersökning av din fastighet i Stockholm.

Radon är en luktfri och osynlig gas som finns naturligt i mark, vatten och luft men kan vara skadlig för andningsorganen om halten är för hög. Gasen finns i alla byggnader men på en del ställen kan den vara mer koncentrerad och då behöver man åtgärda det.

Husets läge och vilket byggmaterial som använts är avgörande för hur mycket radon som finns i en byggnad. Den populära blåbetongen, som användes vid husbyggen mellan 1929 och 1975 då den förbjöds, innehåller exempelvis mycket radon. Enda sättet att upptäcka gasen är genom radonmätning i Stockholm och det är fastighetsägaren som ansvarar för att halten av radongas inte är för hög i en byggnad.

När en radonundersökning i Stockholm visar på höga värden ökar man ventilationen

Eftersom radonhalten i en byggnad varierar behöver en radonundersökning med mätning göras i minst två månader för att få fram ett medelvärde. Om man upptäcker höga halter av radon går det att åtgärda. Det som påverkar halten av radongas i en fastighet är framförallt ventilationen. Förbättras luftväxlingen kommer man därför ifrån den skadliga mängden radon.

Företag som arbetar med ventilation utför radonundersökning i Stockholm. De vet hur man förbättrar luften i en fastighet. Modern och förbättrad ventilation ger en mer hälsosam och balanserad inomhusluft med mindre radon. Använder man ett fläktstyrt till- och frånluftsystem får man dessutom en energisparande värmeåtervinning.

Råd inför relining i Stockholm

28 Apr 2022

Börjar rörstammarna bli slitna? Det finns tyvärr inga rörstammar som håller för evigt men man kan gjuta nya i de gamla rören genom relining. Här kommer några råd för er med hus i Stockholm.

Det finns tyvärr inga rörstammar som håller för evigt. Ett stambyte är dessutom omfattande och tar lång tid, och man kan heller inte bo kvar i huset under tiden. Men det finns ett alternativ till stambyte som kallas för relining. I stället för att byta ut rörstammarna gjuter man nya på insidan av de gamla. Det är både smidigt och mindre kostsamt. Eftersom badrum och tätskikt inte behöver slås sönder som vid ett vanligt stambyte, behöver man heller inte renovera badrummet efteråt. En relining går dessutom mycket snabbare än ett stambyte, vilket betyder att man också kan bo kvar i bostaden under tiden.

Hur lång tid tar relining?

Har man ett äldre hus i Stockholm och funderar på relining får man inte vänta för länge. Detta eftersom rörstammarna inte får vara i alltför dåligt skick vid relining. Det bästa är att kontakta ett företag med experter på relining och be om en kostnadsfri offert. De kan även utföra rörfilmning för att ta reda på i vilket skick rörstammarna är. Hur lång tid det tar att utföra en relining beror på fastighetens storlek. Men man brukar beräkna mellan två till tre arbetsdagar per lägenhet. Ett företag som är specialiserat på relining lämnar alltid garanti på sitt arbete. I Stockholm finns det företag som lämnar minst femtio års garanti.

Butiksstädning är bra reklam i Stockholm

16 Apr 2022

En butik behöver vara ren och fräsch, annars ser varorna tråkiga ut. Beställer du butiksstädning i Stockholm vet du att den alltid kommer att vara det.

Även dyrbara kvalitetsvaror kan se tråkiga ut om de hamnar i fel miljö. Därför är det viktigt att du kan hålla dina butiksytor fräscha. Dammiga hyllor, speglar eller montrar med fingeravtryck tar bort effekten på skyltningen och drar ner värdet på varorna. Smutsiga golv eller fönster ger också en känsla av att ingen bryr sig och då tappar kunderna intresset.

Det kan vara svårt att hinna med butiksstädning i Stockholm efter stängningsdags eller innan man öppnar för dagen. Det är mycket annat som ska göras och risken är att omsorgen om lokal och inredning skjuts upp till en annan dag.

Butiksstädning i Stockholm kan bli en lönsam investering

En välskött butik däremot visar att du verkligen bryr dig om och vill lyfta fram det som säljs på ett värdigt sätt. Varorna blir mer attraktiva och får ett nytt värde om de presenteras på ett snyggt och fräscht sätt. Anlitar du ett företag som utför butiksstädning i Stockholm får du den experthjälp som ger din butik den framtoning som du vill ha.

Det företag som utför butiksstädning i Stockholm vet hur en butik ska vårdas för att bli attraktiv. Med lång erfarenhet och många nöjda kunder tar de sig an regelbunden butiksstädning i Stockholm. När du beställer butiksstädning gör du tillsammans med den personal som ska utföra tjänsten upp ett städschema för din butik. Gå vidare här för att boka butiksstädning: www.butiksstädningstockholm.com

Trappstädning i Stockholm snabbt och lätt

31 Jul 2021

Hyresgästerna vill ha en ren trappa. Anlita proffs för din trappstädning i Stockholm, så att det alltid är välstädat i din fastighet. Då får du trappuppgångar som är trivsamma året runt.

På vintrarna drar man in grus och snö, och det blir lätt slaskigt i trappuppgången. På hösten kan det vara löv som flyger in och på sommaren är det sand, glassfläckar och utspilld saft. Det måste få vara liv och rörelse i en trappa där det bor mycket folk. Det är inga problem om man håller sig med en effektiv trappstädning i Stockholm som alltid fungerar. När du anlitar en städfirma behöver du inte tänka på om personalen blir sjuk, för det finns alltid en rutinerad städhjälp på plats.

Engagerad personal ger effektiv trappstädning

De som arbetar professionellt tar sitt arbete på allvar. De lägger ner lite extra engagemang på att kunden ska bli nöjd. Det innebär också en prisvärd tjänst, där man gör jobbet effektivt och noggrant. De torkar även exempelvis trappräcken och hissdörrar, så att trappan ser fräsch ut. Kommer det en fläck på en vägg, så torkar de bort den i förbifarten.

Proffs på städning vet hur det ska se ut, och de gör sitt jobb på samma sätt som om det var de själva som hade anlitat någon. Att vara kvalitetsmedveten i sitt arbete innebär också att vara aktsam om miljön och omgivningen. De använder miljövänliga metoder och material och är noga med att helhetsintrycket är bra när de lämnar trappuppgången efter utfört arbete.

Rent hus med städhjälp

22 Apr 2021

Om du älskar att komma hem från jobbet och sedan fortsätta slita hemma med att torka golv är detta inte för dig. För er andra är det ett gyllene tillfälle till avlastning och en bättre fritid.

Låt oss säga som det är. Städning kan vara riktigt roligt. När man får bra betalt för det alltså, och är duktig på det man gör. När man kommer till ett stökigt hem och får undan skräp, dammar och dammsuger och sedan torkar känns allting ganska bra. När du anländer till kaos och lämnar ordning och rena ytor efter dig är livet ganska skönt.

Något nästan ingen gillar, däremot, är att komma hem från jobbet, trött och sliten, med matkassar i händerna och trötta och griniga barn runt fötterna. Sedan inser man att det inte ens går att göra något vettigt hemma innan det blivit städat. Det är då man sätter sig i soffan och knäpper på något dumt teveprogram.

Livet med städfirma

Det behöver inte vara så. Alla förtjänar fritid och möjlighet till återhämtning. Prova att anlita en bra städfirma och du kommer att märka skillnaden omedelbart. Låt proffsen ta över städningen och använd ditt RUT-bidrag på ett vettigt sätt.

En städtjänst tar hand om ditt damm och skräp. Du får fräscha dofter och rena ytor utan smulor och smuts. Ditt badrumsporslin är inte längre sjabbigt. Ditt kök uppvisar rena arbetsytor och skrubbad spis. Om du väljer att teckna ett avtal händer detta underverk vecka efter vecka och livet blir mycket roligare.

Ordning och reda, löning på fredag!

21 Apr 2021

Att hålla efter hemmet är en önskan de allra flesta har. Dock stämmer inte alltid viljan överens med verkligheten eller orken. Anlita en städfirma för jobbet du inte hinner eller orkar!

Solens strålar försöker tränga igenom de igensmutsade rutorna. Rutorna har ett naturligt insynsskydd på utsidan tillverkat av väder och vind. De strålar som tränger igenom fönstret lyser obönhörligt på de dammiga ytorna man tycker man ständigt torkar av. Dammet glittrar som en discokula i luften när man daskar till kudden i soffan.

En djup suck senare tänker man att man verkligen borde städa. Med stor fantasi kan man tänka på virvlande damm som en glittereffekt på vardagen. Dammråttorna är dessutom det enda husdjuret som verkar klara sig utan mat, vatten och kärlek.

Visst vore det mer lockande att strosa omkring i Humlegården eller på Djurgården än att vara hemma och städa? Kanske en tur på Tekniska museet hade varit utvecklande för hjärnan? Ja, ja, ja! Som kronprinsessan svarade på prins Daniels frieri – åk i väg och njut av vackra miljöer och kunskapsinhämtning. Dammet är alltid kvar när du kommer hem ändå.

Städfirman fixar jobbet

Det finns en möjlighet att du får köpa en glittrande discokula i stället för dammglitter. Anlita en städfirma som utför hemstädning i Stockholm. En firma som kommer hem till dig och städar när du befinner dig på jobbet, eller på en utflykt i Stockholm. Dessutom kan man lägga till tjänster som fönsterputsning, så solens strålar kan lysa upp det nystädade i hemmet.

← Äldre inlägg