Rent Hemma

Anlita hemstädning i Solna!

Bor du i Solna? Känner du ett behov av att få hemstädning i Solna? Det är mycket förmånligt från och med i år att anlita ett städföretag att utföra en hemstädning åt dig. Visste du att från och med i år, kan du göra skatteavdrag på upp till 75.000 kronor per år och per person? Den nya budgeten som politikerna har röstat fram innebär att det numera finns ett större belopp att göra skatteavdrag för några av de många Rut-tjänster som man kan anlita. Det viktiga är att man är över 18 år, och är den som betalar för hemstädningen och det gäller alla som bor i bostaden. På så sätt spelar det egentligen ingen roll hur gammal man är. Här kan du läsa mer om hemstädning i Solna på: https://marisasstad.se/hem.html.

Många som anlitar hemstädning är barnfamiljer

Det är många som har barn, och som inte riktigt får tiden eller orken att hinna städa regelbundet hemma. Då kan man anlita ett lokalt städföretag, säg i Solna, Täby, Lidingö, Bromma eller i någon annan förort som kommer hem och städar hos en. Detta att anlita en hemstädning är den mest populära tjänsten som vi svenskar hittills har valt. Det är inte så konstigt. Vi har ju oftast båda föräldrar som arbetar heltid. Ändå ska man hinna ta hand om sina barn, skjutsa dem till dagis och skola, till fritids aktiviteter, och då blir tiden över för hemstädning knapp.

Även gamla får numera rena hem

Även de som är pensionärer och ännu bor hemma kan ha råd med hemstädning med de nya och mer generösa skatteavdragen. Det är bra, eftersom både de gamla vill helst stanna i sina egna hem så länge det bara går och det är bra för samhällsekonomin att de kan få vara i sina egna hem så länge det bara går. När de får hemstädning har de helt andra möjligheter att bo kvar och slipper städa, vilket kan för många vara det svåraste att orka med när man är gammal. Sedan finns det även andra tjänster som de äldre kan dra nytta av, som att få tvätten tvättad, reparationer av vitvaror, som hjälp i trädgården. Sedn kan man få hela flytten som numera ingår i Rut-avdragen. Känner man sig villrådig när det kommer till alla saker som har med IT att göra, kan man dra av när man får hjälp med det. Man kan även få hjälp med personlig omvårdnad, få hjälp att gå ut, göra ärenden på stan, få matlagning hemma.

29 Mar 2019