Rent Hemma

Använd tiden till familjen i stället och låt någon annan sköta städningen

Undersökning efter undersökning visar på att hushållssysslor som städning är det som par och familjer bråkar allra mest om. Städa därför mindre eller ta hjälp av någon utomstående.

Våga bryta normen och sluta städa och använd tiden till något viktigare i stället. Gå ut med familjen, åk skridskor eller gå ut med vänner. Vi blir gladare och tjafs och bråk med nära och kära minskar. Visst blir vi påverkade av tidningar, TV-program, bloggar och inte minst instagramkonton med perfekta och välstädade hem. Men det är få som faktiskt visar upp sanningen som den egentligen ser ut hemma hos en genomsnittlig barnfamilj. Chipssmulor under soffbordet efter fredagsmyset, tvätthögar på golven eller disk i köket är vardag hemma hos många familjer. Man behöver inte städa slaviskt varje vecka. Plocka undan lite då och då eller gör en sport av städningen och bestäm er för att göra det på en timme blankt. Varken mer eller mindre och låt det bli som det blir.

Regelbunden städning gör att ni inte hinner uppleva att det blir smutsigt

Man kan också göra som allt fler familjer som inte får tiden att räcka till då livet ska rymma många saker som jobb, barn, vänner och ett hem som helst ska fungera. Ta hjälp med städningen och sluta oroa er för om ni ska hinna med allt. Det mår både ni och familjen bra av. Fråga runt bland vänner och bekanta och det är säkerligen ganska så många av dem som använder sig av städhjälp hemma. Har man någon som regelbundet kommer hem till en och städar så hinner man oftast inte ens uppleva att det blir smutsigt och plötsligt så har man ett sånt där tjusigt instagramhem.

Ett städabonnemang med tilläggstjänster kan få ihop livspusslet

Idag finns det gott om olika städföretag som kan erbjuda hemstäd när det passar en som bäst. En gång i veckan, varannan vecka eller månadsvis. Eller varför inte en extra storstädning till jul eller till våren. Många prenumererar på tjänsten och tar även hjälp med att sköta tvätt och andra tidskrävande städmoment som exempelvis fönsterputsning. Det finns till och med städföretag som kan erbjuda trädgårdsskötsel och hjälp med matlagningen. Dessutom så har man rätt att dra av arbetskostnaden i det så kallade RUT-avdraget vilket får ner kostnaden för tjänsten. Med andra ord så finns det finns ingen anledning att bråka om städningen längre. Vi rekommenderar denna sida: https://www.hemstädninguppsala.com

27 Feb 2020