Rent Hemma

Behöver du hemstädning i Nacka?

Behöver du få ditt hem städat i Nacka? Orkar du själv inte med att ordna det på egen hand, kanske du letar efter en städfirma som erbjuder städning i Nacka? Det finns minst ett 100-tal städfirmor som erbjuder hemstädning, storstädning, flyttstädning, eller bara fönsterputs om man vill städa det mesta själv men inte ta fönster. En del erbjuder även andra företag att städa på deras kontor, eller städa på deras byggarbetsplats.

Ibland kan man behöva få städat inför ett speciellt tillfälle. Ska man sälja sin bostad kanske man vill få en visningsstädning så att bostaden är så fin den bara kan bli inför en visning. Man kan vilja få en städning inför en fotografering också. Hittar man en flexibel städfirma kan man få det också.

Lär känna hemstädningsfirman

Oftast vill man väl lära känna dem som ska komma hem till en. Då kan man passa på när de kommer för att provstäda hemma hos en. Då kan man fråga dem om de tänker på miljön och om de använder miljövänliga rengöringsmedel. Då kan de berätta om vilken miljöpolicy som de har. Det kan även var skillnad på priset mellan de olika städfirmorna. Det är lika bra att jämföra priserna mellan dem. De som är mycket, myket billiga, kan man lika bra välja bort. Det innebär förmodligen att de stackars städarna knappt får något betalt för att städa, och så kan man ju inte ha det. Att anlita en sådan städfirma ger en grogrund för ett annat samhälle med arbetare som inte har råd med det mest basala. Får de barn, får de inget att äta, inga nya kläder och ingenting som är värdigt människor i Sverige idag. Man kan till och med leta efter städfirmor som har kollektivavtal. Då vet man att städarna har juste arbetsvillkor.

Ring många och jämför priser

Det kanske inte är så lätt att veta vilka priser som är "låga" eller vilka som är "höga". Då kan man ringa runt till några olika städfirmor och be om offerter, sedan kan man jämföra dem med varandra. Om man vill kan man säkert diskutera priset och kanske pruta, om inte annat så kan man berätta vad de andra tar för priser och fråga om de kan sänka sina priser så att de ligger i samma nivå som de andra eller om de vill sänka sitt pris och konkurrera med de andra bolagen. Har de kollektivavtal så är det ett seriöst städbolag.

20 Dec 2019