Rent Hemma

Få hjälp med städningen i fastigheter

Det är mycket viktigt att ha en fungerande städning när det gäller offentlig verksamhet, företag och bostadsrättsföreningar för en trevlig och fräsch miljö. Det är avgörande för att det ska gå att bedriva verksamheten på ett bra och effektivt sätt. Har företaget dessutom kundkontakter i lokalerna ger det ett profesionellt intryck med tilltalande lokaler.

Anlita en trygg städpartner

Det är ett måste att ha en trygg och professionell städfirma för att lösa städningen på ett effektiv sätt. Då får man bästa möjliga service och kvalitet och på tider som passar verksamheten. Man får säkerställt att det alltid är rent och fräscht utan att behöva tänka på det. Det ger att man kan ge all fokus på kärnverksamheten.

Det gäller att hitta en bra och erfaren städpartner för att det ska bli bra. Ett bratips är att söka runt bland olika aktörer och be om offerter och kolla deras tjänster och kunskaper. Det går också att be om omdömen hos deras kunder för att ta reda på deras erfarenheter.

Städbranschen blomstrar

Städbranschen har genomgått en förvandling på det senaste årtiondet och blivit mycket seriös och säker. Städning omsätter idag miljarder och är idag väl fungerande och seriös. Det finns kollektiv avtal och engagerad och utbildad personal. Städfirmorna vet att det finns massor med konkurenter så det gäller att göra ett bra arbete, annars blir man utbytt direkt. När det gäller privatpersoner som vill ha hjälp med städning av hemmet erbjuder staten ett skatteavdrag på 50 % direkt på fakturan.

Professionell städning

När man tar hjälp av en städfirma får man altlid en garanti på utförd städning med kostnadsfria åtgärder om det uppkommer fel och brister. Dessa använder professionell städutrustning och matknadens bästa produkter för bästa resultat. 

Masn anävder sig av tydliga städscheman och checklistor för att inget ska missas. När man städar på ett korrekt sätt kommer lokalerna att ha en längre livslängd.

städfirma

Miljövänlig städning

Även inom städbranchen har man insett vikten av ett bra miljötänkande. Man använder miljömärka produkter för mindre miljöpåverkan och det minskar även risken för allergier hos männskor som vistas där.

Man använder mikrofiber för att det är mykcet mer effektivt mot smuts och damm istället för kemikalier. Man slår helt enkelt 2 flugor i en smäll. Det står helt klart att ett smutsigt kontor ger en grogrund för bakterier med sjukdomar till följd. Samma gäller allergier som kan uppkomma i ofräscha lokaler där många människor vistas dagligen. 

13 Sep 2019