Rent Hemma

Få tiden över till roligare saker än städning!

Det är inte särskilt vanligt att folk gillar att städa. Det finns visserligen undantag, en och annan som tycker om att städa. De kanske ser på städningen som deras chans att röra sig och få ett riktigt träningspass. Andra tycker att det finns roligare saker; som att ligga på stranden, umgås med sina vänner, träna eller shoppa. Om det är så att man hellre gör andra saker än städar hemma, kan man få sin hemstädning i Nacka utförd av ett städbolag. För den som inte ve det ligger Nacka utanför Stockholm, nordost om huvudstaden.

Det får man med en hemstädning

Väljer man en hemstädning i Nacka får man hjälp med den sorts städning som man tänker sig när man inte behöver städa så noggrannt, som att damma möbler, lampor, putsa speglar, dammsuga golv, mattor och möbler. Man torkar dörrar, lister, element, kontakter, fönsterbrädor, gör rent toalettstol i badrum, rengör badrum och dusch samt handfat. I köket rengörs mikrovågsugn, gör rent köksskåp, och fläkt och utsidan på kyl och frys och diskmaskiner.

Övriga tjänster som man kan anlita

Vill man kan man även få en storstädning, vilket innebär en städning som liknar en flyttstädning när det kommer till omfattningen av städningen, förutom fönstertvätt. Vill man kan man även få det, men då måste man säga till om det i förväg så att personalen har med sig utrustning som kommer att krävas för fönsterputsningen. Vill man kan man få en regelbunden städning, en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Man kan få sin tomt städad, och städning, flyttstädning, tomtstädning och reparation av vitvaror och IT-utrustning ingår numera i Rut-avdraget, vilket sänker priset rejält. Så varför inte utnyttja möjligheten att sänka priset för alla privatpersoner och anlita en städfirma som kommer och gör jobbet åt dig?

 

30 Aug 2018