Rent Hemma

Flyttfirma gjorde allt möjligt på Lidingö

Ibland blir det bråttom och det finns ingen möjlighet att sköta flytten som plötsligt blivit aktuell. Då är det tur att det finns flyttfirma på Lidingö.

Det är helt galet, tänkte Anna när hon under lunchen gick igenom sina mail. Hon satt under markisen på balkongen och njöt av att det fläktade en aning. Under några månader var hon stationerad i Spanien för att ta hand om några kunder och hon njöt av varje sekund. Tänk att livet kunde vara så bra.

Mailet fick henne att nästan sätta den spanska omeletten i halsen. Lägenheten som hon suktat efter länge hade blivit till salu. Efter några mail och budande fick hon den. Allt hade gått så snabbt att hon inte alls funderat över hur hon skulle lösa flytten mellan lägenheterna när hon var i ett annat land.

Bästa flyttfirman i världen

Orden var ett understatement minst sagt. När hon väl satt sig ner för att tänka började hon leta efter en flyttfirma på Lidingö, därhemma. Vid samtalet med firman förklarade hon sitt dilemma. Flyttfirman garanterade att hade hon bara någon som kunde släppa in dem skulle de ordna allt från packning till städning.

Anna kunde inte tro att det var sant. Trots att det var lite läskigt att låta andra ta hand om det hela bokade hon flyttfirman preliminärt. Sedan ringde hon till bästa väninnan som lovade att hjälpa till med öppning av båda lägenheterna, övervaka och sedan lämna nycklarna till den nya hyresgästen. Resten kunde Anna sköta via sin laptop. Hör av dig till en erfaren flyttfirma här: www.flyttfirmalidingö.se

27 Oct 2022