Rent Hemma

Hjälp med kontorsstädning i Solna

Kontorsstädning i Solna gör medarbetare glada och ger ett sunt inomhusklimat. Utan riktig städning blir lokalerna fort otrevliga att vistas i. Kontakta en firma redan idag!

Bor ditt företag i kontorslokaler? Är din arbetsplats ett kontor? Är ni en del människor där som ska arbeta tillsammans och samsas om utrymmet och trivas? Ingenstans syns det så fort om det inte städas! Snabbast brukar det märkas i lunchrum, kök och på toaletter, men även arbetsytor i rummen och andra gemensamma utrymmen bär gärna vittnesmål om bristande städning. Hur det ser ut för era kunder, nya som gamla, ska vi inte tala om. Det är grundläggande för både kundrelationer och för de anställdas välmående med ett ordentligt städat kontor. Dessutom skapar brist på städning en arbetsmiljö som kan vara rent olämplig med tanke på dammpartiklar och annat. Dags att skaffa kontorsstädning i Solna!

Vad ingår normalt i en kontorsstädning?

I samtliga rum kommer arbetsytor att dammas och avtorkas. Golven dammsugs och moppas. Lister, fönsterbrädor och andra ytor torkas av och papperskorgarna töms. Toaletterna behöver också skötas dagligen. Porslinet rengörs och papper fylls på. Utan rena toaletter kan man inte komma i närheten av att få en trevlig och ren arbetsplats. Sedan har de flesta ett fikarum, pentry eller lunchrum. Eller kanske en kombination av alla tre? Där måste soptunnan tömmas dagligen för att inte lukt ska uppstå. Bord och bänkar ska torkas av. För samtliga utrymmen gäller att golv rengörs vid samtliga städtillfällen. Hur ofta ska ett kontor städas? Det beror lite på hur många personer som arbetar där, men de flesta brukar tycka att daglig städning är nödvändig. Är slitaget och användningen liten kanske man istället kan välja att få kontorsstädning i Solna varannan dag - men mer sällan än så bör det fördelaktligen inte ske.

Önskemål och krav vad gäller kontorsstädning

Naturligtvis önskar man ett företag som är seriöst på alla sätt. Som har kollektivavtal för personalen, som har utbildad personal som stannar på arbetsplatsen länge. Att städföretag arbetar med att minska sin miljöpåverkan och använder rengöringsmedel som inte skadar vare sig människor eller miljö tar vi för givet idag. Ansvarsförsäkring och tillräckligt med personal för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro är lika självklart. Någon gång kanske man vill få hjälp med andra tjänster, som fönstertvätt eller andra mer omfattande moment. Då fungerar det naturligtvis bäst om företaget man vanligen anlitar kan utföra även detta - de är ju experter på just ditt kontor.

10 Mar 2020