Rent Hemma

Kontorsstäd – en överraskning i Stockholm

Alla bryr sig inte om dammråttorna i hörnen. Eller så orkar de inte städa efter en lång arbetsdag. Att boka kontorsstäd i Stockholm kan göra skillnad.

Berit fick en chock när hon tittade in på kontoret med några nybakade bullar. Mitt i den värsta röran hon sett satt maken Ragnar och knappade på sin dator. Hur han kunde hitta något överhuvudtaget var en gåta. När hon frågade honom om det inte vore trevligare med ordning höll han med, men sa att det inte fanns tid.

Berit visste att han skulle åka iväg över dagen nästa onsdag och beslöt sig för att göra slag i saken. Han skulle åka direkt hemifrån till mötet så det var ingen risk att han dök upp på kontoret. Därför hade Berit i förbigående berättat att hon skulle ut med tjejerna på tisdag kväll. Vilket inte var sant.

Företag i Stockholm gjorde kontorsstäd

Samma eftermiddag kontaktade hon en städfirma som gjorde kontorsstäd i Stockholm. De hade möjlighet att avvara några timmar på angiven dag. För att förenkla det hela en aning frågade hon Ragnar om hon kunde få komma in och hjälpa honom att sätta in papper i pärmar så han fick lite bättre översikt.

Följande onsdag var det mesta av pappren ordnade i pärmar. Städfirman kom tidigt och satte igång och när Berit kom förbi på eftermiddagen kände hon knappt igen sig. Den friska doften som mötte henne var något helt annat än det hon känt förra veckan. Hon kunde knappt bärga sig tills Ragnar skulle åka till kontoret igen.

11 Jun 2022