Rent Hemma

När du behöver städfirma i Umeå

Bor du i Umeå? Denna stad som ligger vid den stora älven Umeå å. Älven är det som man möts av, om man kommer från söder in i staden. Då möts man av flera stora broar som för en över älven in i stadens mer centrala delar. Här finns universitet, universitetssjukhus och många företag. Att bo i Umeå innebär att man gott och väl kan bo i stora och fina trähus mitt i staden. Här finns stadsdelen Haga, och det gamla garnisonen som numera hyser annat än militär. Umeå är på många sätt en cykelstad, då många kan cykla till och från centrum då det är nära till förorterna Ålidhem, Mariehem och Sofiehem, bland annat. Både universitetet och universitetssjukhuset ligger nära varandra, liksom flertalet servicefaciliteter.

Att bilda familj i Umeå

Många av studenterna väljer att stanna kvar i Umeå. Det är inte så konstigt då staden erbjuder många trevliga faciliteter för barnfamiljer. Här finns gott om skolor och dagis. Det finns trevliga uteplatser för umgänge, längs insjön Nysjön, där man kan stanna längs promenadsstråken som löper kring sjön. Både utegrillar och ved till dessa finns på olika platser så att alla kan njuta av ett uteliv, om man så önskar. Här finns Gammlia, som är som Skansen fast i Umeå, med historiska byggnader och djur att titta på för barn och vuxna. För sportintresserade finns flertalet idrottsanläggningar och håller man på något ishockeylag, erbjuds laget Björklöven att heja på. Vill man ägna sig åt fotboll, innebandy, basket kan man ägna sig åt det. Många åker även över den korta vägen till Vasa med Vasabåtarna och här finns också många Sverigefinnar som har tagit båten över och emigrerat. För den som hellre ägnar sig åt kultur finns Musiksällskapet, Minerva, Shakespearsällskapet, Teaterföreningen, KF kretsen, Filmstudion, Studentteatern och Humlan som man kan delta i. Här finns även Norrlandsoperan och Profilteatern, Skuggteatern Ögonblicksteatern och många andra kulturella evenemang som man kan ägna sig åt i Umeå.

städfirma

Service och tjänster i Umeå

Den som ska flytta till Umeå, eller inom staden kan alltid anlita flyttstädning. I staden finns ett 50-tal städföretag, varav många erbjuder flyttstädning. Att anlita en städfirma för flyttstädning är bra då många av städfirmorna erbjuder garantier på flyttstädningen och kan då se till så att det blir städat vid flytten enligt flyttstädningens alla regler. Det ställs ju mycket höga krav på att allt ska vara rengjort innan någon annan flyttar in i bostaden. Läs mer här: https://anettesallservice.se/umea.

 

20 Sep 2019