Rent Hemma

Tänk på detta när du anlitar en flyttfirma i Stockholm

Att anlita en flyttfirma i Stockholm är inte helt enkelt. Har de F-skatt och är de försäkrade? Går flyttfirman att lita på och är det bra på att passa tider?

Som alltid när du köper tjänster av någon bör du göra förarbetet ordentligt även när du ska hyra in en flyttfirma. Inför flytten har du kanske fullt upp och glömmer bort det allra viktigaste – att boka rätt flyttfirma. I Stockholm finns ett enormt utbud att flyttfirmor, stora och små, välkända och anonyma. Hur väljer du?

Till att börja med ska du alltid kolla om firman du vill anlita har F-skattsedel och att de är ordentligt försäkrade. Dessutom ska du kolla referenser och rekommendationer. Har du vänner eller bekanta som kan tipsa om bra firmor så är det alltid bäst. Rekommendationer online kan vara osäkra.

Flyttfirma som flyttar dig inom Stockholm

När du fått en rekommendation från någon du litar på ska du givetvis kontakta firman själv och känna in hur magkänslan är. Du ska be om en offert på just ditt flyttlass och helst jämföra den mot ett par andra företag som genomför samma flytt inom Stockholm. Vilka skillnader ser du och vilken service ingår?

Även betalmetoder och kvitton kan vara viktigt att vara uppmärksam på när du anlitar flyttfirma i Stockholm. Det finns firmor som gärna gör ett jobb svart då och då. Tänk på att de flesta skojarna dyker upp på mindre flyttuppdrag inom Stockholm och att de inte är lika vanliga på större uppdrag över landet.

10 Oct 2022