Rent Hemma

Vad vill du ha inkluderat i din hemstädning?

Att det kommit ett större behov av professionell hemstädning beror främst på två stycken saker. Dels så har det blivit billigare tack vare rut-avdraget och där exempelvis du och din familj i Västerås kan anlita ett städföretag och dra av halva arbetskostnaden på er deklaration. Något som heller inte brukar innebära något pappersarbete utan som redan är gjort på fakturan du får av din städfirma. Väldigt smidigt och väldigt prisvärt.

Som anledning nummer två till det ökade behovet så kan vi nämna ett oroande faktum som många familjer säkerligen är beredda att skriva under på – tiden räcker inte till. Under senare år har pressen utifrån kommit att drabba många familjer. Med detta menar vi att man idag ska hinna med så mycket; man ska hinna med att träna, man ska laga den perfekta middagen och man ska hinna med att köra sina barn, jobba heltid och dessutom hinna med att fotografera allting för att lägga ut till allmän beskådan.

Överdrivet naturligtvis – men sanningen är att många familjer tar på sig för mycket och där man i och med detta inte hinner med att slutföra alla uppgifter och, så att säga, duka av bordet. Hemstädning kommer alltså in som en räddande ängel i det avseendet och där din familj i Västerås kan köpa er mer tid för varandra. Naturligtvis så är det inte hållbart i längden – hemstädning fungerar inte som en ersättare och någonstans kanske man måste åta sig färre saker för att må bättre.

Din hemstädning skräddarsys i Västerås

Dock och med detta sagt så tänkte vi titta lite närmare på hemstädning och svara på frågan vi hade som rubrik: vad ingår i hemstädning? Här är svaret att det du vill ska ingå också kommer att göra det – men att du får betala för det.

Kort sagt; den städfirma du anlitar kommer att vara flexibel och villiga att möta dina behov. Vill du i din hemstädning ha fönsterputs inkluderad, behöver du någon gång i månaden en rejälare städning eller vill du att din hemstädning i Västerås även ska inkludera exempelvis tvättning så kommer det att vara möjligt.

Att dagens städföretag kommit att bli mer flexibla är positivt och är du beredd att betala lite extra så kommer också de flesta av dina önskemål – inom rimliga gränser och framförda med god framförhållning – att kunna tas om hand och detta oavsett om du bor i Västerås, i Stockholm eller i Örebro. Utvecklingen är – liksom rut-avdraget - nationell och inte bunden till någon specifik stad.

21 Dec 2016